«

»

En natlig fredsforstyrrer

Denne flotte ugle (et flot eksemplar af Natuglen (Strix aluco) http://www.danmarksugler.dk/natugle.htmhør den her har generet mig hele natten, (natten til mandag) Det dårlige vejr med tung våd sne og blæsevejr, fik den til at søge læ ved huset. (tror jeg) eller også jagede den mus ved foderbrættet, desværre havde den valgt at sætte sig på hegnet lige foran en af vores udendørslamper, en af dem med en sensor på. Så natten igennem har jeg oplevet 30 sek. lys, nogen minutters mørke, og så lys igen når uglen rørte på sig. Jeg var ude og jage den væk to gange, men hver gang kom den tilbage. Den er her fotograferet igennem køkkenvinduet, derfor er der en del genskin.

En forstyrrende natte gæst

1 kommentar

  1. Tom Troels-Hansen

    Uglen er jo som bekendt symbol for visdom – så man kan vel ikke bebrejde den dette tiltag under de givne betingelser. Gentager det sig må I jo komme overens på en eller anden måde – det er ikke alle forundt at have en natugle i baghaven.
    K.h. Far

Skriv et svar